Spaghetti cu conserva din carne si sos de rosii cu usturoi

de Mutulica in Paste, 8 Noi 2015 | 15378 vizualizari

COMENTARII (56)

diaconta 1

08.11.2015, 18:27

Hmmmmmm vad ca a dat Ina drumul la caldura pana la ultima poza ))))pacat ca era patat sortul

diaconta 1

08.11.2015, 18:27

Faina introducere de folos informatiile din reteta ))))))))))))

Mutulica 1

08.11.2015, 18:28

Eu am pus apa dupa ochiometru, daca mi-a iesit a fost din intamplare.

reisnaor_2006 1

08.11.2015, 18:31

o trimit pe Ana-Maria la voi sau dati si la pachet ?

reisnaor_2006 1

08.11.2015, 18:32

CEA MAI TARE RETETA,MERITA PREMIUL

Mutulica 1

08.11.2015, 18:37

Dia , mancarea fierbe mai repede daca pui ceva de inox , nu-i asa?

Ina 1

08.11.2015, 18:38

Vad ca stii mai multe tipsuri )))))))))))))))))

Merisor 1

08.11.2015, 18:40

Deci asta-i prezentare de prezentare! Si cu farfuriile pe masa, tot tacamul.
Mi-ar fi placut s-o vad si pe Ina in peisaj ) poate si pe Bobitza
Pe Ina stand la masa.

Ina 1

08.11.2015, 18:44

Meri, cica se cer poze clare, ori eu sigur ieseam in ceatza ))

Merisor 1

08.11.2015, 18:51

Inaaa ))

simona72 1

08.11.2015, 18:54

Ai inceput cu un sort si ai terminat cu altul sunteti totali!))) Ca alta ordine de idei, reteta e super scrisa. Daca tot nu mai scrii articole ai putea sa scrii niste retete si ar compensa din articolele nescrise...

diaconta 1

08.11.2015, 18:56

Da daaaaa,ceva de inox ridica temperatura )))))))

Mutulica 1

08.11.2015, 18:59

Simona, le-am murdarit pe amandoua!

Mutulica 1

08.11.2015, 19:00

Va multumesc pentru aprecieri dar nu va bazati pe talentul meu de bucatar.

Gicuta 1

08.11.2015, 19:10

Felicitari!

RuxyRux 1

08.11.2015, 19:13

Felicitari! Wow!!!! Nota 1000!

Bya Ralu 1

08.11.2015, 20:04

buna reteta,bravo costel

mirela0911 1

08.11.2015, 20:38

Super rețetă, dar mai ales felul în care ai povestit ..... nota 20, Costel! Felicitări!

MotanLaOale 1

08.11.2015, 23:18

Felicitari

miki_a 1

09.11.2015, 10:14

Felicitari si mult succes!

Mutulica 1

09.11.2015, 10:42

Multumesc dar eu doar am participat , pana la a castiga este o distanta mare la care nu am cum sa ajung nici daca participau numai retetele celor care nu gatesc.

miki_a 1

09.11.2015, 13:21

Din contra, reteta ta are tot ce-i trebuie! Deci cred ca meriti calificativ maxim!

Rocsi 1

09.11.2015, 19:51

Bravo Costel si succes!

portiadelumina 1

10.11.2015, 16:36

Nu mă pricep la ingrediente, dar un lucru ştiu sigur, dacă n-or fi ce mai buni bucătari, bărbaţii, cu siguranţă ştiu să explice cel mai bine. ))

-Licurici- 1

10.11.2015, 17:48

Sunt sigura ca au iesit tare bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lasagna