Spaghetti cu ardei si usturoi

de deyutzky in Paste, 24 Oct 2015 | 2493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste Barilla
  • 1 ardei gras rosu mare
  • 5 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1/2 cana suc de rosii
  • 1 lingura de faina
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu ardei si usturoi:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet, apoi la scurgem bine de apa.

Intr-o tigaie punem la incins 2-3 linguri de ulei, adaugam usturoiul curatat si tocat marunt si putina apa. Lasam pe foc 1-2 minute. 

Peste usturoi punem ardeiul spalat si taiat cubulete, apoi adaugam 1/2 cana de apa. Lasam sa fiarba la foc mic aprox. 10 minute.

Intr-un bol amestecam sucul de rosii cu faina. Adaugam acest amestec in tigaie si amestecam pana cand compozitia se ingroasa. Daca vi se pare prea groasa compozitia, mai adaugati putina apa. Punem sare si piper dupa gust si mai lasam cateva minute pe foc mic.

Servim pastele cu sosul obtinut.

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu ardei si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (17)

mirela0911 1

25.10.2015, 08:12

Delicioase!

RuxyRux 1

25.10.2015, 20:10

Bunatate mare! Dey frumos

Gherca Daniela 1

26.10.2015, 09:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu sunculita taraneasca si sos de smantana