Spaghetti carbonara

de Oana in Spaghete, 11 Iul 2014 | 12618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr spaghetti
  • 200 gr bacon feliat
  • 200 gr ciupercute champignion
  • un galbenus de ou
  • 150 ml smantana de gatit
  • 3 catei de usturoi
  • o lingura ulei de masline
  • 2 linguri parmesan ras Delaco
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti carbonara:

Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare dupa instuctiunile de pe ambalaj.

Intre timp se calesc ciupercutele in uleiul incins, se adauga usturoiul ras si se lasa sa se inmoaie putin. Se adauga apoi baconul taiat feliute si se lasa pe foc pana se rumeneste putin. Se da tigaia deoparte.

Intr-un bol se amesteca smantana de gatit cu galbenusul de ou si parmezanul ras.

Cand spaghetele sunt fierte se scurg de apa si se toarna deasupra sosul de smantana. Se amesteca bine, fara sa se mai puna pe foc. Se rastoarna apoi deasupra si ciupercile cu bacon si se amesteca.

Se servesc calde, cu felii subtiri de parmezan si busuioc proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]