Spaghete cu ton si masline

de iuliana_florentina in Ton, 14 Apr 2015 | 5988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g spaghete
  • un catel de usturoi
  • 4-5 linguri de ulei de masline
  • 120 g ton
  • 80 g masline negre fara samburi
  • 300 g suc concentrat de rosii (sau rosii cubulete din conserva )
  • 7-8 frunze proaspete de busuioc
  • sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu ton si masline:

Prima data punem apa la fiert pentru spaghete, de obicei se pune 1 l de apa pentru 100 g de paste.

Cand a dat in fiert, saram si punem la fiert pastele atat catimp cat scrie pe ambalaj.

Intr-o tigaie incingem uleiul si calim putin usturoiul tocat, apoi adaugam sucul sau rosiile cubulete, maslinele, tonul maruntit, busuiocul tocat, sare si piper dupa gust.

Fierbem in jur de 10 minute, iar la sfarsit mai potrivim de sare si piper daca este nevoie.

Amestecam compozitia cu spaghetele scurse si servim pastele imediat.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu ton si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ton