Spaghete cu pleurotus si branzeturi

de Valclaudia in Spaghete, 8 Noi 2014 | 3954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet spaghete
  • 3 linguri ulei
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • cca 200 gr. pleurotus
  • cca 50 gr. gorgonzola
  • cca 80 gr. branza frantuzeasca cu mucegai alb
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu pleurotus si branzeturi:

Punem spaghetele la fiert in apa clocotita cu sare,le fierbem 5 minute,apoi le scurgem de apa.

Ceapa si ardeiul se curata, se taie bucati.

Se pun la calit intr-o tigaie cu 3 linguri de ulei.

Ciupercile se spala, se taie bucati si se adauga in tigaie.

Punem sare si piper dupa gust si le calim pana scade apa lasata de ciuperci.

Adaugam branzeturile, amestecam pana se topesc si formeaza un sos.

Adaugam in tigaie spaghetele fierte, amestecam, presaram patrunjel verde tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu pleurotus si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu legume si carne de vita