Spaghete carbonara, reţetă adaptata

de Rocsi in Spaghete, 29 Iun 2015 | 50902 vizualizari

COMENTARII (44)

Rocsi 1

02.07.2015, 11:04

Daniela

Rocsi 1

02.07.2015, 11:04

Multumesc Simona

Rocsi 1

02.07.2015, 11:04

Andreea, multumesc

Rocsi 1

02.07.2015, 11:05

Multumesc Bya

Rocsi 1

02.07.2015, 11:05

Dia, multumesc mult

Rocsi 1

02.07.2015, 11:05

Vladimir

Rocsi 1

02.07.2015, 11:05

Claudia

Rocsi 1

02.07.2015, 11:05

Dantes

Rocsi 1

02.07.2015, 11:05

Meri

Rocsi 1

02.07.2015, 11:06

Catalina

Rocsi 1

02.07.2015, 11:06

Gicuta, multumesc

Rocsi 1

02.07.2015, 11:06

Oana, e bine ca suntem pe aceeasi lungime la reteta asta

Rocsi 1

02.07.2015, 11:07

Aletta, ma bucur ca iti plac

Rocsi 1

02.07.2015, 11:07

Laura

Rocsi 1

02.07.2015, 11:07

Multumesc Andra

simonay 1

06.08.2015, 00:43

spaghetele se fierb 5 minute (in functie de marime 3,5,...),nu se foloseste piept de porc "bacon"ci gusa de porc ,la fiecare 100 gr .spaghete =1 ou si 50gr de branza tare de oaie , la toate tipurile de paste prima data se pregateste sosul si cand e gata se pun pastele la fiert (NU se pune ulei in apa de fiert paste doar sare)

iry-gabriela 1

19.01.2016, 18:56

Arata bine, sigur le incerc si eu

Rocsi 1

19.01.2016, 20:07

Multumesc Iri

polonicdur 1

22.07.2016, 16:00

Ce carbonara?Schimbatii numele la reteta asta este reteta romaneasca.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos