Sos dulce-picant pentru chifletele

de Bya Ralu in Sosuri, 5 Apr 2012 | 5739 vizualizari

 

am facut alta varianta de sos,care a iesit la fel de buna ca cealalta

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri bulion
  • ulei masline
  • 1 lingura faina
  • 2 catei usturoi
  • foi de dafin
  • vin rosu dupa gust
  • vegeta,piper,peperoncino,busuioc,cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos dulce-picant pentru chifletele:

Punem intr-o tigaie adanca ulei de masline si 1 lingura de faina, se amesteca incet dupa care se adauga bulionul subtiat cu apa, usturoiul zdrobit, condimentele si foile de dafin. Sper sfarsit se adauga si vin rosu (cat doreste fiecare). Se lasa 20 minute la foc in total

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos dulce-picant pentru chifletele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Lau 1

06.04.2012, 18:08

place

MotanLaOale 1

06.04.2012, 19:00

Bya Ralu 1

06.04.2012, 20:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de ciuperci si alte"resturi"