Sos de usturoi

de mamaieelena in Pt. carne, 26 Mai 2011 | 5119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana de usturoi
  • 4 linguri cu ulei de floarea soarelui sau de care doresti
  • 1/2 lingurita rasa
  • 1 iaurt de 150 gr natural
  • 1 lingura cu zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi:

Se curata usturoiul si se paseaza cu pasatorul de usturoi, se pune intr-un bol ca sa poata fi amestecat cu mixerul,se adauga sarea si in timp ce se amesteca cu mixerul se poate pune treptat uleiul apoi se adauga lamaia si la sfarsit cu lingura se amesteca si iaurtul.Se poate servi de regula alaturi de o friptura la gratar.Pofta buna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mujdei de usturoi cu suc de rosii