Sos cu bame

de Lily_Musat in Mancaruri de post, 26 Iun 2009 | 7178 vizualizari

 

TIP: bamele le fierbem cu putin otet sa nu fie baloase si cu sare, schimband apa de 2 ori.

 

INGREDIENTE

  • 2 catei de usturoi
  • 4 fire de ceapa verde
  • 1 lingurita sare
  • bame 300 g
  • 200 ml suc de rosii
  • 300 ml apa fierbinte
  • leustean verde
  • ulei pt. calit ceapa si usturoiul
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos cu bame:

Punem intr-o tigaie ulei, punem ceapa si usturoiul sa se caleasca putin. Punem sucul de rosii si bamele fierte peste ceapa calita cu usturoi.Dupa ce se calesc putin punem apa fierbinte si mai lasam cateva minute sa fiarba.

Asezonam cu sare si cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu bame" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muffins cu ananas si halva (reteta de post)