Sos alb pentru kebab

de Catalina L in Clasice, 25 Noi 2015 | 16458 vizualizari

 

Un sos rapid si foarte gustos si racoritor............

 

INGREDIENTE

  • 2 iaurturi grecesti
  • maioneza 1 lingura
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 cățel de usturoi tocat
  • 1 vârf de cuțit de chimen
  • 1/2 ceapa eșalotă fin tocata
  • arpagic tocat marunt
  • sare și piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos alb pentru kebab:

Se amestecă toate ingredientele.

Gustati pentru a verifica condimentele.

Sosul este gata !

Bun ca garnitiura pentru kebab, lipie, lepinja sau paine bosniaca-reteta aici

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos alb pentru kebab" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

CameliaR 1

25.11.2015, 13:48

Super sos

Bunica 1

25.11.2015, 18:12

Bun!

miki_a 1

26.11.2015, 00:05

Bun sos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Crema de iaurt si smantana