Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Un preparat foaaaaaaaaaaarte gustos!
Sarea ,piperul si rozmarinul se amesteca.
Se ia bucata de somon,se pudreaza cu acest amestec si se lasa cateva ore la frigider.
Intr-o tigaie antiaderenta se pune pestele si 50 ml. vin.
Se pune capacul ,lasandu-se la fiert cate 3-4 minute pe fiecare parte.
Apoi se adauga uleiul si se mai lasa 2-3 min. fara capac, pe fiecare parte pentru a se rumeni frumos.
Cartofii se curata,spala si se taie in felii mai groase.
Se pun intr-un vas yena,condimentam ,adaugam uleiul, apa si introducem la cuptor pentru a se rumeni frumos.
Somonul se serveste alaturi de cartofi si un pahar cu vin alb,cine doreste.
1
Se pot pune condimentele agreate de fiecare.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola