Somon cu fenicul

de Irina in Somon, 12 Feb 2013 | 5132 vizualizari

 

Un preparat foarte usor de realizat, foarte gustos si sanatos.

 

INGREDIENTE

  • 2 medalioane de somon
  • 1 fenicul
  • marar tocat
  • o mana de rosii cherry
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu fenicul:

Curatati si spalati bine somonul. Spalati si taiati feniculul in fasii foarte subtiri, puneti-l intr-un bol, acoperiti cu apa rece si tineti la frigider.

Puneti medalioanele intr-un vas pe foc si frigeti pe ambele parti. Adaugati vin si inabusiti pentru 10 minute. Intre timp, scurgeti feniculul, puneti-l peste somon si adaugati rosiile cherry taiate in doua.

Condimentati cu sare si piper si presarati mararul tocat. Mai lasati pentru cateva minute vasul pe foc, pana se patrund usor feniculul si rosiile, apoi opriti.

Formati un pat din fenicul pe o farfurie si asezati deasupra o bucata frumoasa de somon. Ornati cu marar sau frunzulite de fenicul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu fenicul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu legume chinezești