Socata reteta bunicii

de ana in Sirop / Compot, 27 Mai 2010 | 5797 vizualizari

COMENTARII (14)

Rocsi 1

27.05.2010, 20:12

si eu un paharel mititel

ana 1

27.05.2010, 20:13

Dupa shaorma desigur ,merge

Ina 1

27.05.2010, 20:24

la asta vin si eu

Brindusa 1

27.05.2010, 20:26

si eu am facut socata, dupa o reteta putin altfel. Da e fff buna si asa

ana 1

27.05.2010, 20:33

haideti fetelor ,azi am pus-o la rece ,numa bine s-a facut .Azi a fost foarte cald
Brandusa anu trecut am facut putin altfel ,dar acelasi rezultat l-a avut!

silvi0ara 1

27.05.2010, 20:38

Ce buna,pe caldura asta numai bine merge un pahar,sau mai multe.

ela 1

27.05.2010, 20:41

si acum un pahar de aici ca merge dupa atata mancare cand ma gandesc ce am mancat azi,mai nimic

Roxana 1

27.05.2010, 20:49

la mine nui cald dar vreau si eu un pahar

lia maria 1

27.05.2010, 20:56

si eu vin la un pahar

ana 1

27.05.2010, 21:07

Ela simpatica esti @Va astept pe toate !

dicarmencitta1957 1

27.05.2010, 21:34

O bunatate,acum ca vin caldurile la fix merge.5 furculite si felicitari.

Dana Cristea - pusikmea 1

27.05.2010, 22:45

si eu un pahar

ana 1

28.05.2010, 07:36

dicarmencita ,foarte racoritor
@Pusi se rezolva

Rodie 1

09.10.2010, 15:47

mie imi placea si fanta socata. pacat ca nu se mai gaseste,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sirop de liliac