Feliile de carnita se spala bine si se sterg cu un servet.
se bat ca pentru snitzele,se condimenteaza cu sare si putin piper si se lasa asa cam jumatate de ora.
ouale se bat cu un strop de vegeta si piper .
pe o farfurie se pune putina faina alba.
intr-o tigaie se pune ulei la incins.
se ia fiecare bucata de carnita se da prin faina alba ,apoi ouale batuta,iar faina alba si iar ou apoi le punem in tigaie la prajit.
se fac la foc potrivit ,se invart pe o parte si alta apoi le scoateti pe un servet.
orezul il spalati bine in multe ape.
ceapa se curata si se toaca marunt.
ardeiul galben se curatade seminte si se taie cubulete.
intr-o tigaita se pune putin ulei peste care se puen ceapa si ardeiul,si se lasa la foc foarte mic 3-4 min doar sa se inmoaie putin.
adaugati si orezul apoi acoperiti cu apa.
acoperiti cu un capac si invartiti din cand in cand.
la urma condimentati cu putin piper si vegeta si adaugati patrunjel verde tocat.
puneti pe o farfurie snitzel si orez apoi serviti.