Snitele vieneze

de Valclaudia in Porc, 6 Sep 2015 | 3866 vizualizari

COMENTARII (17)

- Andreea - 1

06.09.2015, 17:05

Ce bune

MotanLaOale 1

06.09.2015, 17:30

Panacris 1

06.09.2015, 17:31

Venim și noi

Valclaudia 1

06.09.2015, 17:35

va astept,Cristina!

reisnaor_2006 1

06.09.2015, 17:35

buneeeeeeee

Constelatialeu 1

06.09.2015, 17:38

Sa bagam si-un vals...

Adele 1

06.09.2015, 17:41

D>

delia64 1

06.09.2015, 17:45

Ce bunatateee , mi-ai facut pofta !!!

Bunica 1

06.09.2015, 18:06

Bn,bun!

mirela0911 1

06.09.2015, 18:27

Ce papa bun!

portiadelumina 1

06.09.2015, 18:53

Le pot mânca pe româneşte fără probleme, chiar nu am bariere ligvistice când vine vorba de aşa ceva. )

deyutzky 1

06.09.2015, 18:59

foarte bune

Bya Ralu 1

06.09.2015, 20:19

Vin la masa

Rocsi 1

06.09.2015, 20:55

Sunt o bunatate!

diaconta 1

06.09.2015, 21:45

De-astea vieneze vreau si eu

Gicuta 1

07.09.2015, 06:56

tare bune!

Gherca Daniela 1

07.09.2015, 12:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platou taranesc