Sunt usor de preparat si arata bine pe un platou cu aperitive !!!
Pieptul de pui se portioneaza , se bate , se sareaza si se unge pe o parte cu mustar si putin ou batut .
Pe fiecare felie se pune un bastonas subtire de sunca [ de lungimea feliei de carne], un bastonas de cascaval , un bastonas de castravete murat si o felie de gogosar .
Se ruleaza atent bucatile de carne , se dau prin faina si ou batut cu lapte + sare . Daca doriti mai crocant , puteti da si prin pesmet .
Prajiti in ulei incins pe toate partile . Scoateti pe prosoape absorbante de hartie .
Se pot servi calde cu garnitura de legume sau cartofi .
Sunt decorative pe platourile cu aperitive. Se portioneaza dupa ce s-au racit.
1
Puteti inlocui ingredientele din umplutura cu ce aveti la indemana : mozarella, spanac fiert , ceapa verde , salam uscat , etc . Principalul este sa fie diferite ca culoare sa placa si ochiului .