Snitele pin piept de pui cu legume mexicane

de iry-gabriela in Pui, 27 Mar 2012 | 6934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui,
  • 3 oua,
  • pesmet,
  • 2 linguri de faina,
  • secretul gustului,
  • un pachet de legume mexicane congelate
  • ulei
  • 2 linguri de margarina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele pin piept de pui cu legume mexicane:

Pieptul de pui se taie fasii si se bate. Separat se bat ouale peste care se adauga vegeta dupa gust si faina si se amesteca fara a se forma cocoloase. Se trec bucatile de piept de pui prin pesmet, apoi prin amestecul de ou cu faina si apoi se prajesc in ulei bine incins pe ambele parti.

Se scot pe o farfurie pe un prosop de hartie pentru a se scurge surplusul de ulei.

Sseparat se pune la fiert amestecul de legume cu un pahar mic de apa, sare si margarina. Atentie, legumele se lasa sa se dezghete la temperatura camerei.

Se servesc atat calde cat si reci . Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele pin piept de pui cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitzele crocante