Snitele de pui cu susan la cuptor

de Bya Ralu in Pui, 8 Oct 2012 | 7643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 2 linguri de susan
  • 3 oua de casa
  • 2-3 linguri faina
  • sare,piper,boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu susan la cuptor:

Se pregatesc feliile de pui, se condimenteaza pe o parte si pe alta, se acopera cu folie si se lasa la rece timp de 2 ore. Se prepara o pasta din oua si faina. Intr-o tava punem hartie de copt si presaram susan. Dam fiecare bucata de pui prin pasta formata si le punem in tava, deasupra presaram susanul. Se da tava la cuptorul incins, se lasa sa se rumeneasca pe o parte si pe alta cca 20-30 minute.

Se servesc cu garnitura de cartofi aurii

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu susan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele rulate