Snitele de pui cu sos soia

de kamy in Pui, 5 Apr 2011 | 5789 vizualizari

 

Dupa cum v-am spus,din pieptul de pui, la noi in casa ,se prepara numai si numai snitele....se stie!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 1 ling.lapte
  • 1 ling.faina
  • pesmet
  • frunze de patrunjel
  • sos soia
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu sos soia:

Pieptul de pui il taiem ca pentru snitele.(eu le tai subtiri-in 3 buc- si nu le mai bat)

Se pune pe fiecare bucata cativa stropi de sos soia,se sareaza,piperaza si se pun intr-o punga pana a doua zi,la frigi.(dupa ce am pus carnea in punga,"framantam"ca sa se amestece bine toate ingredientele)

Batem bine ouale cu putina sare si piper,faina,punem 1 ling.lapte.frunze de patrunjel(eu am avut uscat)si mai batem putin.

Intr-o tigaie punem ulei si cand e incins bine asezam cu grija snitelele pe care le-am trecut prin ou si pesmet.

Se pot manca cu ce garnitura doriti sau fara.

Noi le-am mancat alaturi de orez cu sfecla.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu sos soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu carnat si cascaval