Varza se taie in bucati mari si se spala bine. Intr-o oala adanca se pun cele 2 linguri de ulei de masline si bacon-ul taiat in cubulete si se lasa la foc iute pana se rumeneste usor. Se adauga varza si sare dupa gust si se acopera cu un capac. Se lasa la foc mic pentru cca 30 de minute, fara a mai adauga apa in afara acelei care a ramas printre frunze dupa ce am spalat si scurs varza. Se amesteca ocazional.
Feliile de piept de pui se condimenteaza cu sare, piper, usturoiul zdrobit, paprika si sosul worchestershire si se lasa sa ia gust timp de 20 de minute. Daca feliile sunt prea groase, se vor bate cu ciocanul de snitele inainte de a le condimenta.
Batem oul cu 2 linguri de faina pana devin o crema lichida, fara cocoloase. Consistenta va fi asemanatoare ca cea de clatite.
Trecem feliile de carne prin faina, apoi prin amestecul de ou si le prajim in ulei pana se rumenesc pe ambele parti dupa care le scoatem pe prosop de hartie pentru a se scurge excesul de ulei. Le servim alaturi de varza inabusita.