Snitele de pui

de adry88 in Pui, 13 Feb 2014 | 3150 vizualizari

 

Multumesc Merisor pentru reteta numai ca am modificat putin,

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 1 capatana usturoi
  • ulei
  • oregano
  • piper
  • sare
  • 100 g faina
  • fulgi de porumb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui:

Pieptul de pui il spalam,il taiem felii si il vom bate  fiecare felie cu ciocanul de batut snitele

Condimentam carnea cu sare si piper,

Usturoiul il curatam,pisam,adaugam putin ulei ca la mujdei,

In alt vas batem ouale cu putina sare,adaugam laptele,faina,oregano si piper dupa gust,

Trecem feliile de snitel prin mujdeiul de usturoi,apoi prin amestecul de ou,si la urma prin fulgi de porumb (care i-am macinat cu robotul)

Prajim feliile in ulei incalzit pe ambele parti pana se rumesc frumos,

Se scot pe un servetel absorbant,

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

13.02.2014, 21:18

Preferatele mele, chiar daca acum nu mai prea mananc

adry88 1

13.02.2014, 21:21

Krystyan Trendy 1

17.06.2014, 07:13

ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui in crusta de susan