Snitele de pui

de Rocsi in Pui, 14 Ian 2012 | 4018 vizualizari

 

Asta e clasica mea reteta de snitele de pui si cea mai pusa in aplicare !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • marar sau patrunjel uscat(depinde ce aveti in casa)
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui:

Pieptul de pui(dezosat si fara piele) il spalam.

Il tamponam cu un servet de surplusul de apa,apoi il taiem bucati potrivite.

Batem fiecare bucata de pui cu ciocanul de snitele,dar nu foarte tare,ca sa nu le sfaramati.

Le condimentam cu putina sare si piper,pe ambele parti.

Ouale le batem spuma,cu un praf de sare si piper,iar la urma si cu putin marar uscat(sau patrunjel).

 Pe o farfurie intinsa punem niste faina alba.

Intr-o tigaie turnam ulei,dar nu prea putin ca sa aiba in ce sa se prajeasca snitelele.

Trecem fiecare bucata de pui prin faina alba,ou batut,iar prin faina si iar prin ou.

Le dam drumul in uleiul incins .

Le pregatim la foc potrivit,pe ambele parti.

Cand sunt gata le scoatem pe niste servetele.

Le lasam putin sa se racoreasca si putem servi.

E simplu de preparat nu?Atunci pregati-ti-le si voi:)!!!!!!

 

TIPS-URI

1

Puneti pe bucatile de pui,cand le bateti,o punga de ciolofan pentru a nu va stropi!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fillet bites lipicioase în sos dulce-acrișor