Snitel in crusta de fulgi de porumb

de ela in Pui, 13 Feb 2010 | 15590 vizualizari

 

daca vreti un snitel altfel decat de obicei...

 

INGREDIENTE

  • 8felii piept de pui
  • 200gr fulgi de porumb
  • faina
  • 3oua
  • sare,
  • piper
  • 3linguri unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel in crusta de fulgi de porumb:

Zdrobiti fulgii de porumb apoi presarati-i pe o farfurie.

Bateti ouale,condimentati cu sare si piper.Puneti pe o alta farfurie faina.

Spalati feliile de pui si stergeti-le cu un servet apoi bateti-le.Dati fiecare felie de carne prin faina,ou si apoi prin fulgii zdrobiti.

Presati crusta fiecarui snitel cu mana pentru a se lipi mai bine de bucata de carne.Topiti untul intr-o tigaie apoi prajiti snitelele 2-3minute pe fiecare parte.

Serviti cu piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Nicolae 1

14.02.2010, 19:43

Teo 1

14.02.2010, 20:46

Ela , iti mananc intai farfuria ,apoi mai vedem!

ela 1

14.02.2010, 21:32

nu te las sa mananci farfuria,Teo,e setul meu preferat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari