Snitel Florentin

de Micutza Luana in Pui, 2 Sep 2013 | 11167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • 100 gr faina
  • 100 gr pesmet
  • un ou
  • sare piper
  • o lingura apa
  • 100 gr cascaval
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel Florentin:

Pieptul de pui se taie feli subtiri si se bate putin .

Se bat ouale cu sare piper si apa .

Se da fiecare felie pe rand prin faina , ou,  cascaval ras si pesmet , apoi se pune la prajit in uleiul incins .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel Florentin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui in compozitie de mustar