Snitel din piept de pui, copt

de Sidy in Pui, 29 Ian 2011 | 4324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din piept de pui, copt:

Pieptul de pui taiat in felii se sterge bine cu prosop de hartie. Se condimenteaza , apoi se da prin faina , ouale batute bine si prin pesmet.
Intr-o tava punem hartie de copt unsa cu unt , pe care punem feliile de piept de pui si le dam la cuptorul dinainte incalzit, sa se coaca bine.

Se intorc feliile pe cealalta parte , cand sunt coapte pe o parte.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Daca vi se par prea crocante snitelele, le puneti intr-un vas Yenna acoperit sub care aveti o cratita cu apa ce fierbe. Tineti snitelele acolo pina sunt potrivit de moi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de pui, copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

ieri la 10:43

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu legume mexicane