Snitel din piept de pui

de pity19 in Pui, 19 Apr 2014 | 2595 vizualizari

 

Imi cer mii de scuze ptr calitatea pozelor ! :)

 

INGREDIENTE

  • 2-3 bucati piept de pui
  • condimente : sare,piper,boia,vegeta
  • 1-2 oua
  • 3-4 linguri de faina
  • ulei ptr prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din piept de pui:

Clatim pieptul de pui sub jet de apa rece , indepartam pielita , taiem feliute , batem foarte putin cu ciocanul , condimentam , lasam sa stea 1-2 ore la frigider.

Luam o tigaie in care am turnat ulei , dam la incins , snitelul il trecem prin faina , ou si iar faina , dupa care il dam la prajit , lasam sa se rumneneasca pe ambele parti , pregatim o farfurie pe care punem un servetel , scoatem snitelul , lasam sa se scurga bine de ulei , in acest mod continuam si cu restul de carne .!

TIPS-URI

1

Nu prea ma pricep eu la explicat , sper sa se inteleaga ceva , ceva acolo! :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bunica 1

19.04.2014, 17:01

Rocsi 1

19.04.2014, 20:08

Astea imi plac si mie...

MIUTA 1

19.04.2014, 23:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de snitel de pui crocant, usor de facut si rapid, la cuptor