Snitel de pui in aluat

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 20 Iun 2011 | 4278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sare,piper,chili
  • 2 oua
  • 100 g smantana
  • 50 ml lapte
  • faina cat cuprinde pentru a obtine un aluat mai gros decat cel de clatite
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui in aluat:

Pieptul de pui se feliaza,se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza.

Ouale se bat cu smantana si laptele,apoi se adauga faina cat sa obtinem un aluat mai gros.Aluatul se condimenteaza cu sare si piper si se asezoneaza cu patrunjel tocat.

Snitele se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins.

Se scot pe un serveet de bucatarie si se servesc alaturi de garnitura preferata! Noi am servit alaturi de cartofi gratinati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui in aluat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tempura de pui