Ataaat de buna ce este aceasta combinatie, deloc scumpa, dar plina de culoare, gust si vitamine.
Cand gustul completeaza menirea unui aliment, atunci ce poti sa iti doresti mai mult?
Plina de antioxidanti puternici, rodia este unul dintre fructele destinate consumului, mai ales in perioada rece.
Sucul de rodie îmbunătățește fluxul de sânge la persoanele cu boli ale miocardului, scade colesterolul. dar este renumit si pentru scaderea glicemiei. Asta va spun din proprie experienta, fiind recomandat de catre medicul specialist.
Cand spui portocala, spui energie, in toate formele ei: gust, vitamine, culoare.
Combinatia este una grozava, iar ca sa putem profita de tot ce inseamna nutrienti, ideal ar fi sa le consumam in stare naturala.
Aici, chiar imi este de ajutor noul meu gadget, si anume Blenderul Personal Blend Active Pro.
Si-a facut datoria fara ezitare, l-am strans imediat si l-am asezat la locul lui. Recipientul l-am depozitat la rece, fiind prevazut cu capac cu filet, o chestie grozava de altfel. Il poti lua cu tine, il poti depozita in frigider sau il poti atasa unitatii principale si te va astepta cuminte pentru o noua portie de gust si culoare!
Am pregatit recipientul blenderului.
Am curatat portocalele de coaja, le-am feliat.
Rodia am taiat-o transversal. Jumatate am stors-o de suc, am scos semintele.
Am pus toate ingredientele in recipient, inclusiv o feliuta mica de ghimbir.
Am conectat recipientul la unitatea principala si am apasat butonul start.
As minti sa spun ca a durat mai mult de 20 secunde, asta in conditiile in care rodia este plina de seminte, deci a mixat grozav si repede.
Am servit cu fulgi de cocos. O nebunie si o explozie de gust si culoare!
Am pastrat restul bauturii in recipient direct, i-am anexat capacul cu filet si l-am depozitat la rece.
Smooth and easy!
1
v-as recomanda portocalele navel, sunt pline, pline de suc.
2
ca sa scoateti usor semintele de rodie, bateti usor in coaja cu ajutorul unei linguri de lemn, ies foarte usor.