Sirop concentrat de capsuni

de alilianaa in Sirop / Compot, 4 Iun 2017 | 3879 vizualizari

 

Pentru ca vedeta e capsuna.. :)

 

INGREDIENTE

  • 2 kg capsuni
  • 1,5 l apa
  • 2,5 kg zahar
  • 2 lamai ( zeama)
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop concentrat de capsuni:

Capsunile se spala si se pun la scurs, intr-o strecuratoare. Se transfera intr-un bol mai mare si se paseaza cu blenderul. Compozitia se trece prin strecuratoare. Rezulta 1,5 kg de pireu de capsuni, Peste acesta, se adauga 1,5 l apa. Se omogenizeaza. Se adauga zaharul si se pune la fiert. Se fierbe pana se leaga compozitia. Treptat, pe parcursul fierberii se pune zeama de la cele doua lamai. 

Fierbinte, se toarna in sticle si se asaza in raft in camara/beci la loc racoros. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop concentrat de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

alilianaa 1

05.06.2017, 12:43

Cleme, n-ar strica..uneori ma incurc si cu planul in mana. Ca sa nu dau greș, bine ar fi sa vii cu desenul

alilianaa 1

05.06.2017, 12:43

Mihaela... se intampla sa mai fie si in iarna....

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sirop de zmeura