Shepherd’s Pie

de diaconta in Mancaruri cu carne, 5 Mai 2012 | 5552 vizualizari

COMENTARII (74)

DIANA B 1

06.05.2012, 09:50

Wow , initial am crezut ca-i un desert ... , arata intr-un mare fel

Criss 1

06.05.2012, 10:04

Mamma mia! De revista!
Cu reteta asta sigur castigai concursul Master Cheff.

diaconta 1

06.05.2012, 11:11

Criss multumesc
nu m-am uitat deloc la Master Chef,dar cred ca acolo nu conteaza nici daca arata bine ,nici daca-i buna mancarea

diaconta 1

06.05.2012, 11:12

Diana,am zis s-o dichisesc daca tot nu vroiam sa fac desert
Duminica frumoasa

madi_marin 1

06.05.2012, 13:48

arata foarte bine... si cred ca e si foarte buna!

mena29 1

06.05.2012, 14:56

Maria68 1

06.05.2012, 18:37

Superba reteta

diaconta 1

06.05.2012, 18:51

Mena

diaconta 1

06.05.2012, 18:51

Maria

Alinutza80 1

06.05.2012, 19:03

mamaieelena 1

06.05.2012, 20:59

mm ce bine arata

MonaMimi 1

06.05.2012, 22:26

diaconta 1

07.05.2012, 09:13

Alinutza
Mamaie
Mon

ionela2682 1

08.05.2012, 10:48

Trimite si la mine o tavita ..si asa n am chef de gatit... tare bine mai arata!!!

diaconta 1

08.05.2012, 10:49

Trimit,cum sa nu Ionela dar sa stii ca-i tocmai o reteta de facut cand n-ai prea mult chef de gatit

ionela2682 1

08.05.2012, 11:08

Pai tocmai deasta ziceam...

ionela2682 1

08.05.2012, 11:09

La mine nexam cuptor,,asa ca ma apuc sa cersesc pe la voi!!

Panacris 1

08.05.2012, 11:15

Delicioasa!

dakris 1

10.05.2012, 07:53

Arata grozav, cred ca e si tare buna!

dorin 1

11.05.2012, 23:21

no comment

diaconta 1

12.05.2012, 17:25

Dorin,chiar nici un comentariu??
ma uimesti

lili 1

13.05.2012, 09:19

arata minunat si cred ca e foarte buna!!!o sa o incerc si eu!

alice_ciobanu 1

05.06.2012, 12:53

fac si eu azi...ca si asa is varza

diaconta 1

05.06.2012, 13:03

Alice,din asta faci cand esti "varza" ?

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de curcan