Shaorma de casa

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2010 | 11089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui 
  • 2 castraveciori 
  • 2 fire ceapa verde
  • o leg ridichi 
  • 2 rosii
  • 8 frunze mici de spanac  
  • 4 lipii  
  • maioneza
  • sare 
  • curry 
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma de casa:

Se caleste puiul si ardeiul, taiate fasii intr-o lingura de ulei.

Se taie legumele in felii subtiri,lipia se incalzeste intr-o tigaie neunsa la foc mic.  

Ingredientele se impart in patru  si se umple fiecare lipie .  Se asezoneaza cu maioneza, se ruleaza si se mananca.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ela 1

07.05.2010, 20:27

ce nebunie,tare as mai manca si eu

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 22:23

si eu, toate ati facut shaorma

Sylvia 1

08.05.2010, 16:29

trebuie sa fac sie u asa pofta mi-ati facut

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si spanac