Sendvis cald cu cascaval Sofia

de marianascarlat in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2013 | 4920 vizualizari

 

Am facut-o lata. M-am inscris la concursul de sendvisuri cu reteta asta. Sunt sigura ca va fi respinsa ca nu am folosit ingredientele indicate dar am vazut asta doar dupa ce am postat reteta. Am vazut ca e un concurs Delaco dar n-am citit tot. M-am grabit ca de obicei.

 

INGREDIENTE

  • Paine pentru sendvis
  • O Felie de cascaval Sofia
  • 2-3 masline fara samburi
  • Cateva feliute de ceapa
  • O bucatica de gogosar
  • Menta proaspata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis cald cu cascaval Sofia:

Am pregatit maslinele si ceapa pentru decorat, am pus painea in prajitorul de paine si intre timp am taiat o felie de cascaval Sofia. Cand prajitorul m-a anuntat ca painea este gata pregatita, am scos felia de paine din prajitor, am pus deasupre felia de cascaval si am ornat-o cum m-am priceput. Cam atat. Sigur ca am mancat-o cu pofta.  

TIPS-URI

1

Puteti orna dupa inspiratie si ce aveti la indemana

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis cald cu cascaval Sofia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]