Sendvis cald cu cascaval Sofia

de marianascarlat in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2013 | 2104 vizualizari

 

Am facut-o lata. M-am inscris la concursul de sendvisuri cu reteta asta. Sunt sigura ca va fi respinsa ca nu am folosit ingredientele indicate dar am vazut asta doar dupa ce am postat reteta. Am vazut ca e un concurs Delaco dar n-am citit tot. M-am grabit ca de obicei.

 

INGREDIENTE

  • Paine pentru sendvis
  • O Felie de cascaval Sofia
  • 2-3 masline fara samburi
  • Cateva feliute de ceapa
  • O bucatica de gogosar
  • Menta proaspata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis cald cu cascaval Sofia:

Am pregatit maslinele si ceapa pentru decorat, am pus painea in prajitorul de paine si intre timp am taiat o felie de cascaval Sofia. Cand prajitorul m-a anuntat ca painea este gata pregatita, am scos felia de paine din prajitor, am pus deasupre felia de cascaval si am ornat-o cum m-am priceput. Cam atat. Sigur ca am mancat-o cu pofta.  

TIPS-URI

1

Puteti orna dupa inspiratie si ce aveti la indemana

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis cald cu cascaval Sofia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Turte cu branza fondue