Schnitzel la cuptor

de rivka in Pui, 5 Dec 2009 | 15704 vizualizari

 

Mie imi plac mai mult asa la gust, sa nu zic ca dupa varsta de 30 de ani mai ales noi femeile preferam sa mancam mai putine prajeli pt a ne pastra silueta.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • condimente de pui dupa gust
  • faina
  • pesmet
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Schnitzel la cuptor:

Se taie bucatile de piept ca pentru snitele.Se sareaza, pipereaza, se stropesc cu o lingura de ulei masline si se intinde uniform uleiul cu mana pe bucatile de carne.

Se bat cele 2 oua cu furculita impreuna cu condimentele de pui dupa gustul fiecaruia(sau pt carne de porc daca folositi carne de porc).

Se tavalesc bucatile de carne in faina alba, apoi in oul batul cu furculita, apoi in pesmet.

Intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt se aseaza snitelele, se stropesc cu 2 linguri ulei de masline si se dau la cuptor la cca 200 grade pana sunt rumenite, la cca jumatatea intervalului se intorc se mai stropesc cu o lingurita de ulei masline.

Sunt foarte gustoase, puteti folosi si carne de porc dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Schnitzel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

luminita20_2006 1

05.12.2009, 16:30

super iddea

cccris 1

06.02.2010, 22:10

Eu am facut si chiftele la cuptor, ies mai uscate, dar mie imi plac.

Swanheart 1

21.03.2010, 14:40

Ale mele sunt la cuptor. Azi m-a apucat cheful de gatit, am facut si strudel cu mere si chec cu banane.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe pat de varza