Mie imi plac mai mult asa la gust, sa nu zic ca dupa varsta de 30 de ani mai ales noi femeile preferam sa mancam mai putine prajeli pt a ne pastra silueta.
Se taie bucatile de piept ca pentru snitele.Se sareaza, pipereaza, se stropesc cu o lingura de ulei masline si se intinde uniform uleiul cu mana pe bucatile de carne.
Se bat cele 2 oua cu furculita impreuna cu condimentele de pui dupa gustul fiecaruia(sau pt carne de porc daca folositi carne de porc).
Se tavalesc bucatile de carne in faina alba, apoi in oul batul cu furculita, apoi in pesmet.
Intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt se aseaza snitelele, se stropesc cu 2 linguri ulei de masline si se dau la cuptor la cca 200 grade pana sunt rumenite, la cca jumatatea intervalului se intorc se mai stropesc cu o lingurita de ulei masline.
Sunt foarte gustoase, puteti folosi si carne de porc dupa preferinta.