Iubita nu fi dezamagita,capu sus.De fapt si de drept esenta de rom are rolu cel mai important.Se taie capacu si se insiropeaza in mai multe transe.......cate putin,se lasa cate-va ore asa cum ai zis .Sincer aici fac destul de des,chiar am avut si persoane care mi-au ceut sa le fac pe bani.De fiecare data folosesc acesi reteta si toat lumea e super incantata.Sincer imi pare rau ca ai fost `probabil dezamagita.Iar eu esenta de rom o am din tara sau exista magazine rusesti sau romanesti unde gasesti(vb de Spania)in Italia ...........chiar nu stiu.Dar poate ai sansa sa primesti prin colet din tara,eu mereu fac asa,si pretu e mult mai bun decat cel de aici.Pup
nadina, iubita...asa frumos arata savarinele tale...m-am indragostit de ele de cand le-am vazut...daaar la mine n-au iesit buuuuneee...... ....o sa mai incerc cand o sa am esenta de rom, sa vad diferenta...dar daca se insiropeaza asa tare, nu ies asa...clicoase?ca ale mele mussteau de lichid...s-au inmuita fff tare...asa trebuie?
Ada cum nu gasesti esenta de rom???!!eu am gasit..de fapt gasesc pe oriunde...vezi ca e de la "PANEANGELI" sunt 2 fiole si le gasesti acolo unde este si praful de copt,zaharul pudra..ma rog chestii pt dulciuri
oricum sunt bune savarinele tale
lilik...eu am gasit doar de vanilie si lamaie...atat
...o sa incerc la maz
gazinul romanesc...dar e cam departe de mine si mie-e greu sa ajunga cum cu bebe...