Sarmalute ın frunza de loboda

de kukibella in Vita, 28 Feb 2012 | 7773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 leg.de loboda
  • 1 leg.patrunjel
  • 250 gr. carne tocata de vita
  • 1 pahar de orez
  • 1 ceapa
  • 1 fir praz
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1/2 rodie
  • busuioc,cimbru,sare,piper
  • ulei de masline
  • 300 gr.roşii tocate
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute ın frunza de loboda:

frunzele de loboda se operesc ın apa fierbinte ptr.aprox.1 min.se pun ın apa rece şi dupa ,se scurg.

orezul se pune ın apa fierbinte ptr.aprox.15 min.

ceapa,prazul,usturoiul şi patrunjelul se toaca marunt.

se amesteca orezul scurs cu zarzavatul şi carnea .

se adauga condimentele.

se prepara sarmalele.

se aseaza ıntr-o cratita cu samburii de la rodie.

se aduga roşiile tocate amestecate cu aprox.2 pahare de apa fierbinte.

se fierb la foc mic ptr.aprox.30-35 min.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute ın frunza de loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mena29 1

29.02.2012, 13:23

Angelina_Elena 1

29.02.2012, 19:54

nu am mai auzit de sarlmale in frunze de loboda...imi place culoarea frunzelor

Sim0na 1

01.03.2012, 21:27

N-am facut niciodata in frunze de loboda... dar trebuie neaparat sa incerc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de baza, buna cu multe garnituri - carne de vita in sos