Sarmalute mixte

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 31 Mai 2012 | 4615 vizualizari

COMENTARII (40)

mihaelar63 1

31.05.2012, 17:39

No problem ,fetelor , am si un Muscat Otonel + Feteasca Regala , productie propie , putin sifonat parca ar fi o sampanie mai light. Nici prea dulce nici prea sec, asa cum s-ar potrivi la orice preparat
Despre proba cantarului-pas . Il ascundem , sau ii punem magneti sa arate jumatate greutatea .
Pe Gaby o prindem si o bagam in debara pana zice si face ca noi

Laly 1

31.05.2012, 17:44

Dia eu mananc cu mamaliga sa nu ma ingras

adasev12 1

31.05.2012, 17:45

mihaela, ce nebunie ai facut tu aici... as manca pana mi-ar sta in gat

Bya Ralu 1

31.05.2012, 17:46

Lau 1

31.05.2012, 18:01

vreau si eu

mamaieelena 1

31.05.2012, 18:47

cred ca au fost un deliciu

MotanLaOale 1

31.05.2012, 18:50

bune bune

madi_marin 1

31.05.2012, 19:07

sarmalutele sunt mncarea mea preferata! as manca un ceaun intreg... da sunt la dieta, asa ca ma multumesc cu privitul....

Zamfira 1

31.05.2012, 20:01

delicioase...hmmmmm

Rocsi 1

31.05.2012, 20:26

Cred ca au fost foarte gustoase ..super!!

Sim0na 1

31.05.2012, 21:17

Ce bunatate!! Le am si eu pe lista pe cele in foi de vita

mirela0911 1

31.05.2012, 21:42

Ioi, da bine mai arata!

Mihaela11_jo 1

01.06.2012, 09:05

Ce harnicutza ai fost zilele astea

cocolina 1

01.06.2012, 11:26

foarte bune

babi5 1

13.10.2014, 18:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu legume si carne de pasare