Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de elena001 in Porc, 27 Mar 2013 | 4425 vizualizari
2
Bucataras junior
Taguri: sarmale, orez, retete de pasti, mancaruri de pasti, mincaruri de pasti, retete de craciun, retete Porc
Spalam ceapa, o curatam, la fel si patrunjelul. Le tocam si intr-un vas maricel adaugam toate ingredientele. Le amestecam. Rulam in foi de vita.
Se fierb la foc mic
de RODIMUR 8
de Adi 1
de Dea_Dea 5
MotanLaOale 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 08:21
pe 07.10 la 11:00
pe 06.10 la 07:57
pe 05.10 la 17:54
pe 04.10 la 00:41
5 comentarii
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
crisstina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
danaioana 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!