Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de elena001 in Porc, 27 Mar 2013 | 4153 vizualizari
2
Bucataras junior
Taguri: sarmale, orez, retete de pasti, mancaruri de pasti, mincaruri de pasti, retete de craciun, retete Porc
Spalam ceapa, o curatam, la fel si patrunjelul. Le tocam si intr-un vas maricel adaugam toate ingredientele. Le amestecam. Rulam in foi de vita.
Se fierb la foc mic
de RODIMUR 8
de violeta30 3
de Pasiune pentru bucatarie 1
MotanLaOale 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:36
ieri la 10:43
pe 16.05 la 15:38
pe 16.05 la 15:23
pe 16.05 la 10:58
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
oanapl
LeBlogPiquant 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
1193 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
215 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!