Sarmalute cu soia si ciuperci

de ianculubita in Mancaruri de post, 19 Mar 2011 | 19366 vizualizari

 

Va recomand o delicioasa reteta de sarmalute,numai bune pentru acest post

 

INGREDIENTE

  • 1varza murata
  • 500g ciuperci
  • 200g soia granule
  • 1ceapa mare
  • 1morcov
  • 1cutie de rosii in bulion
  • 1cana cu orez
  • 1ceasca ulei
  • sare,piper,cimbru
  • patrunjel
  • 1cana de suc de rosii
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu soia si ciuperci:

Pun la calit in ulei incins ciupercile curatate,spalate si taiate marunt,impreuna cu ceapa si morcovul dat pe razatoare;

dupa ce a scazut apa din ciuperci,adaug si soia pe care am fiert-o 10min.in apa cu sare si rosiile;

pun capacul si las sa fiarba la foc mic pana scade,condimentez,adaug orezul spalat si scurs,verdeata,amestec bine,

mai condimentez daca e cazul si las deoparte pana pregatesc frunzele;

varza,pentru ca este pusa de mine,nu necesita timp de desarare mai mult de 30min;

desfac frunzele,le tai potrivite,apoi incep sa formez sarmalutele;

in vas pun 1crenguta de cimbru apoi varza tocata si incep sa pun si sarmalutele ;

peste ele pun tot varza tocata,peste varza pun felii de ciuperci,adaug 1cana de suc de rosii,1cana de apa si dau vasul la cuptor la foc mic pentru 1h.

TIPS-URI

1

merg foarte bine cu mamaligutasi

2

ardei iuti

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu soia si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti -post