Sarmalute cu carne de vita

de nilgun in Vita, 18 Apr 2013 | 4815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate de kg carne de vita
  • piper
  • sare
  • condimente pentru sarmale
  • boia de ardei
  • varza murata
  • foi de dafin
  • suc de rosii
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu carne de vita:

Varza murata se lasa un pic in apa, sa se desareze un pic. Eu am avut de la soacra mea deja pregatita, taiata fix cat sa impachetez sarmalele.

Carnea se pune intr-un bol, se condimenteaza. Se pune sare, piper, boia, condiment pentru sarmale si ulei pentru ca aceasta carne e mai tare si nu are multa grasime.

O parte din varza se toaca si se pune pe fundul oalei unde pregatim sarmalele. Desupra se pun foi de dafin si piper. Se impacheteaza sarmalele. Se pun in straturi. Se acopera cu apa si sos de rosii si se lasa la fiert cu capacul pus cam o ora, apoi se opreste focul si se mai lasa asa jumatate de ora.

Langa se poate pregati o mamaliguta. Se serveste cu ardei iute murat sau proaspat. Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de varza dulce