Sarmale ın foi de vita

de kukibella in Mancaruri de post, 31 Ian 2012 | 8228 vizualizari

 

este o reteta turceasca originara din zona marii Egee,zona unde locuiesc.

 

INGREDIENTE

  • foi de vita de vie
  • 2 pahare orez
  • 2 cepe mijlocii
  • 1/2 pahar ulei de masline
  • 1/2 pahar coacaze uscate
  • 1 lingurita menta uscata,boia dulce de ardei,piper negru,sare
  • 5-6 fire de patrunjel
  • 1 lamaie optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale ın foi de vita:

Se caleşte ceapa taiata marunt ın jumatate din cantitatea de ulei.

Se adauga treptat condimentele,orezul,coacazele şi patrunjelul taiat marunt.

Se fac sarmalele cat mai mici şi mai subtiri,se aseaza ıntr-o oala,adaugand restul de ulei,lamaia taiata felii şi apa cat sa le cuprinda.

Dupa ce au dat ın clocot se mai fierb aproximativ 45-50 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale ın foi de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta invartita cu mere si nuci (de post)