Sarmale de post cu soia

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 6 Dec 2019 | 9954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g soia
  • 200 g orez
  • 6 cepe potrivite
  • 2 morcovi
  • 1 buc telina
  • Marar verde tocat
  • Foi de dafin
  • Pasta de rosii
  • Ulei
  • Varza murata
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de post cu soia:

Alegem foile de varza si, daca sunt prea sarate sau acre, le lăsăm în apa rece.

Curățăm si spălăm legumele. 

Soia o punem in apa fierbinte 15 min.

Ceapa o tocam marunt, morcovul si telina le dăm pe razatoare. 

Într-o cratita punem ulei sa se incinga. Calim legumele, adăugăm orezul, soia și 1 cana de apa. Cand a scăzut apa punem pasta de roșii, mararul si potrivim gustul de sare. 

Luam o foaie de varza, punem umplutura si rulam. Procedăm la fel pana terminăm toate sarmalele. 

Intr-o cratiță punem varză tocată, așezăm sarmalele, punem foi de dafin, acoperim cu apa si le fierbem la foc mic. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post cu soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei copti- de post