Saratele Steluta

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2010 | 7568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250gr.branza sarata
  • 125 ml iaurt
  • 125 gr.margarina
  • 25 gr. drojdie proaspata
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit de tare
  • chimen,susan,mac,cascaval,parmezan pt pus pe deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele Steluta:

Se amesteca toate ingredientele mai putin un ou si faina care se adauga treptat si se va obtine un aluat destul de tare dar nu foarte, asa incat trebuie sa se intinda bine si subtire de cca.4-5 milimetri. Apoi se unge cu ou batut bine si se da cu pensula, apoi se pune pe deasupra susan mac sau parmezan. Se vor taia fasii de 1-2 cmm si se pun in tava pregatita cu hartie de copt .Cuptorul trebuie sa fie iincins la 180 gr.Sunt gata cand s-au rumenit .

pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele Steluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ardei gras