Saratele rotunjoare

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2010 | 11560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ALUATUL
  • 1/2 pachet margarina
  • 300 g branza sarata
  • 1 ou, 1 plic amoniac
  • 1 lingurita rasa de sare
  • faina cat cuprinde
  • UMPLUTURA
  • 1 ou
  • 150 g branza
  • 1 lingura ulei
  • mac/chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele rotunjoare:

Se framanta un aluat mai tare; se imparte coca in 2 foi care se intind pe masa de lucru cu facaletul. Se taie foaia cu un pahar cu gura potrivita. O parte din formele obtinute le perforam in mijloc cu un dop de la sticlutele cu esenta.

Suprapunem forma "perforata" peste forma "intreaga", iar in mijloc punem cate o lingurita de umplutura. Deasupra presaram mac sau chimen. Se da la cuptor pentru 20-25'.

TIPS-URI

1

Din aceasta cantitate ies cam 45 de saratele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele rotunjoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]