Saratele patratele cu sunca si cascaval

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2015 | 4880 vizualizari

 

Facute tot pentru picnic.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 1 ou
  • 50g sunca feliata
  • 100g cascaval
  • sare grunjoasa
  • piper
  • seminte de mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele patratele cu sunca si cascaval:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Galbenusul se bate bine cu putin lapte.

Aluatul se pune pe foaia de copt (de marimea tavii) si se indreapta cu facaletul.

Se taie patrate de 3-4 cm si se pune in tava de copt.

Se despart patatele intre ele.

Se unge cu galbenus de ou fiecare patratel.

Se presara sare grunjoasa si piper.

Se pune o bucatica de sunca pe fiecare patratel.

Se rade cascaval pe toata suprafata.

Se presara uniform seminte de mac.

Se introduce in cuptorul preancalzit 20-25 minute, pana se rumenesc frumos.

Atentie la final ca se pot "bronza" prea tare, cum am patit eu.

Se lasa la racit.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele patratele cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paine cu spanac