Saratele de sarbatoare

de ela in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2010 | 7743 vizualizari

COMENTARII (10)

rivka 1

04.04.2010, 22:29

fain....mi se face pofta de rontait bunataturi facute de tine

rivka 1

04.04.2010, 22:30

rulada din stanga e drob?

Dana Cristea - pusikmea 1

04.04.2010, 22:30

ela 1

04.04.2010, 22:48

Rivka este checul cu mere si nuci

nadina73 1

05.04.2010, 02:08

usor si rapide de facut,felicitari

ela 1

05.04.2010, 02:39

multumesc Nadina,mai simplu nici ca se poate,s-au mancat la fel de repede pe cum s-au facut

Rocsi 1

05.04.2010, 13:33

sunt pe gustul tuturor cred

madi_marin 1

05.04.2010, 17:56

as rontai la saratele de-astea...mult si bine...

ela 1

06.04.2010, 00:51

Madi si eu am rontait la ele

epurasha2bb 1

07.05.2010, 09:43

ce frumoase sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu bacon , branza si ciuperci