Sărățele de post

de Panacris in Mancaruri de post, 10 Mar 2014 | 5866 vizualizari

 

Un aperitiv rapid, gustos și totodată de post!

 

INGREDIENTE

  • foietaj de post Linco,
  • ketchup Univer,
  • mix de semințe( dovleac, floarea soarelui, in, susan, mac),
  • sare iodată,
  • ulei de măsline.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sărățele de post:

Foietajul dezghețat, se taie fâșii, se unge cu puțin ulei de măsline,  ketchup-ul Univer, se distribuie pe foaia de foietaj, apoi se presară sarea iodată și mix-ul de seminte. Sărățelele se transefră pe tava tapetată cu foaie de pergament. Se introduce tava in cuptorul preincins, cca. 15  minute la foc puternic, aproximativ 15 minute. Spor și poftă bună!

Pofta buna!:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Sărățele de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Reteta-Video 1

12.03.2014, 14:59

elucubratiiculinare 1

12.03.2014, 17:11

super

simonacallas 1

13.03.2014, 13:08

Rapide, gustoase si de efect! Faptul ca sunt si de post vine ca un bonus

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline si cartofi