Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2013 | 5174 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru aluat:

  • 1 cutie branza Ceva Fin de la Delaco
  • 150 gr. telemea rasa
  • 200 gr. margarina (la temperatura camerei)
  • 50 ml lapte caldut in care am dizolvat 1/2 cubulet drojdie proaspata+1 lingurita de zahar
  • 1/2 lingurita praf de nucsoara
  • faina cat cuprinde
  • sare dupa gust

pentru uns si decor:

  • 3 galbenusuri
  • chimen
  • sare
  • 100 gr. cascaval afumat ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat:

Dizolvam drojdia in lapte caldut +1 lingurita de zahar.

Amestecam crema de branza Ceva Fin cu margarina, telemeaua rasa, praful de nucsoara si drojdia dizolvata. Adaugam atata faina cat cere aluatul. Atunci cand nu se mai lipeste de maini inseamna ca aluatul "a tras" suficienta faina.

Intindem foaia de aluat pe masa infainata, decupam saratelele, le asezam in tava pe hartie de copt.

Ungem saratelele cu galbenus batut, presaram cascaval ras, chimen si sare dupa gust.

Dam tava la copt (temperatura medie) pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele din iaurt cu feta si oregano