Saratele cu Ceva Fin Delaco

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2013 | 5044 vizualizari

 

Reteta preluata de pe blogul Paulei, http://enjoydessert.blogspot.ro/2013/07/saratele-picante-cu-branza.html. Multumesc, sunt foarte bune si picante!:)

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 300 g faina
  • 200 g crema de branza cu smantana Delaco
  • 100 g cascaval Delaco Sofia
  • 100 g untura
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 3 lingurite oregano
  • 1/2 lingurita boia iute
  • Pentru uns:
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu Ceva Fin Delaco:

Faina amestecata cu praful de copt o cernem intr-un vas.

Adaugam untura, crema de branza cu smantana, cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, smantana, sarea si incepem sa framantam pana obtinem un aluat nelipicios.

Aluatului obtinut ii dam forma de bila, il invelim in folie transparenta si il dam la frigider pentru 1 ora.

Apoi il scoatem din frigider si il intindem pe masa infainata intr-o foaie de aproximativ 0,5 cm.

Oul in batem bine cu un praf de sare iar boiaua iute o amestecam cu oregano.

Decupam cu o forma de biscuiti, apoi ungem formele obtinute cu ou batut si presaram oregano amestecat cu boia iute.

Asezam stelutele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute pana se rumenesc frumos pe talpa si deasupra.

Dupa ce s-au racit le punem in caserole.

Spor la rontait!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu Ceva Fin Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai