Saratele cu cascaval si chimen

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2015 | 9975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina alba 000
  • 1 cub drojdie
  • 350 g untura
  • 300 g telemea tare si sarata
  • 250 g cascaval Delaco DeFamilie
  • 2 oua
  • 500 ml lapte caldut
  • chimen
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu cascaval si chimen:

  • Intr-un castron punem faina....untura...telemeaua rasa...ouale....drojdia dizolvata in laptele caldut.
  • Framantam bine pana se desprinde de pe mana aluatul.
  • Adaugam putin ulei si mai framantam 2-3 minute.
  • Impartim in bilute si dam la frigider pentru a nu dospi.
  • Scoatem pe rand cate o biluta si intindem foi.... adaugam cascavalul DeFamilie ras pe razatoarea mica, presaram chimen...taiem cu pintenul fasii de aproximativ 2 cm latime si lungi cat un deget si le punem pe dosul tavii...unse cu putin ulei sau untura.
  • Dam la copt 20-25 minute.
  • Sunt delicioase atat calde cat si reci.

Pofta Buna!!!

TIPS-URI

1

pt a va usura munca....puteti da aluatul prin masina de carne folosind forma speciala pt fursecuri...vor iesi putin mai groase insa delicioase :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta sanatoasa de aperitiv, chiftelute de dovlecei preparate la cuptor