MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu cascaval si chimen:
Intr-un castron punem faina....untura...telemeaua rasa...ouale....drojdia dizolvata in laptele caldut.
Framantam bine pana se desprinde de pe mana aluatul.
Adaugam putin ulei si mai framantam 2-3 minute.
Impartim in bilute si dam la frigider pentru a nu dospi.
Scoatem pe rand cate o biluta si intindem foi.... adaugam cascavalul DeFamilie ras pe razatoarea mica, presaram chimen...taiem cu pintenul fasii de aproximativ 2 cm latime si lungi cat un deget si le punem pe dosul tavii...unse cu putin ulei sau untura.
Dam la copt 20-25 minute.
Sunt delicioase atat calde cat si reci.
Pofta Buna!!!
TIPS-URI
1
pt a va usura munca....puteti da aluatul prin masina de carne folosind forma speciala pt fursecuri...vor iesi putin mai groase insa delicioase :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.