Sărăţele

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2012 | 6172 vizualizari

COMENTARII (31)

madi_marin 1

03.01.2012, 20:29

Miuta....multumesc...

mamaieelena 1

04.01.2012, 16:25

madi_marin 1

04.01.2012, 17:41

mamaieelena ....multumesc...

ELENI 1

06.02.2012, 12:22

super ti-au iesit si mersi mult madi chiar am niste brinza de oi de care nimeni nu se mai atinge si chiar ma intrebam cum mai e reteta de saratele cu brinza de oi.mersi mult inca odata si daca asa de brinza nu se mai ating,la saratele sigur se vor ingramadi.... madi

madi_marin 1

06.02.2012, 14:05

ELENI....ma bucur ca iti place reteta... eu folosesc telemeaua de oi ca are un gust mai pronuntat si foarte potrivit pentru saratele... sa imi spui cum ti-au iesit...

Valclaudia 1

20.08.2012, 18:51

am notat reteta. Pentru atunci cand ramane branza nemancata... )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]